русукрeng
ПослугиПро компаніюНовиниКлієнтиЛіцензіїЕтика та принципи роботиКар'єра в компанії
КонтактиМапа сайту
Головна сторінкаНовиниМінфін опублікував проект наказу «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з інвентаризації активів та зобов'язань».

Новини

03.12.2014

Мінфін опублікував проект наказу «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з інвентаризації активів та зобов'язань».

Мінфін опублікував проект наказу «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з інвентаризації активів та зобов'язань».

 

Цим проектом передбачено, що підприємства, які знаходяться на тимчасово окупованій території та на території проведення АТО, проводять інвентаризацію у випадках, обов'язкових для її проведення, тоді, коли стане можливим забезпечити безпечний та безперешкодний доступ уповноважених осіб до активів, первинних документів та регістрів бухгалтерського обліку, в яких відображено зобов'язання і власний капітал цих підприємств.

Такі підприємства зобов'язані провести інвентаризацію станом на 1 число місяця, що настає за місяцем, в якому зникли перешкоди доступу та відобразити результати у бухгалтерському обліку відповідного звітного періоду.

Ці зміни планують внести до нового Положення про інвентаризацію активів і зобов'язань, затвердженого наказом Мінфіну від 02.09.2014 р. № 879, що набирає чинності з 1 січня 2015 року.

назаддрукдо верху
Порада консультанта

Наші партнери